suna direct :0741070014

Camin de batrani sau Azil de batrani? Care sunt diferentele ?

Camin de batrani sau Azil de batrani? Care sunt diferentele ?

Desi pentru multa lume camin de batrani sau azil de batrani inseamna acelasi lucru, in realitate vorbim de lucruri care difera semnificativ. Iata pe scurt in ce constau diferentele:

  1. Intr-un camin de batrani, numarul persoanelor aflate in ingrijire este mai mic decat intr-un azil de batrani, ceea ce se reflecta in calitatea serviciilor oferite: personalul are posibilitatea sa ofere mai multa atentie rezidentilor, de unde si dezvoltarea unei legaturi stranse intre rezidenti si personalul caminului.Caminul de batrani Briza Mării dispune de 14 camere, batranii putand alege intre camere cu 2 sau 3 paturi. Numarul limitat de rezidenti ne permite sa acordam atentia cuvenita fiecarui Senior in parte. Click aici pentru mai multe detalii despre Spatiu si dotari !
  2. Azilul de batrani este dedicat persoanelor care au nevoie constant de asistenta medicala si se confrunta cu deficiente semnificative in desfasurarea activitatilor de zi cu zi. In schimb, caminul de batrani este o solutie si pentru persoanele varstnice care sufera de singuratate, nu numai pentru cei aflati in imposibilitatea de a se ingriji singuri!
  3. Azilele, indiferent ca sunt private sau de stat, seamana din multe puncte de vedere, cu spitalele, atmosfera de aici fiind de regula, apasatoare. Atmosfera intr-un camin de batrani este mult mai familiala si prietenoasa, aici punandu-se accent si pe confortul psihologic al rezidentilor, nu doar pe serviciile de intretinere fizica si ingrijire medicala.

Astfel, caminul de batrani Briza Marii ofera rezidentilor inclusiv activitati socio-culturale si de terapie ocupationala, iesiri periodice la malul Marii Negre, spatii de socializare, precum si mese festive de Craciun, Paste etc. Click aici pentru mai multe detalii despre serviciile oferite !

Vizitati Caminul de batrani privat Briza Marii !

Va asteptam asadar la Căminul de batrani Briza Mării din Eforie Nord (judetul Constanta) sa va convingeti de toate beneficiile oferite in plus de un camin de batrani privat fata de un azil de batrani. La noi va veti simti ca acasa, indiferent daca veniti din localitati apropiate, cum ar fi Techirghiol, Ovidiu sau Agigea ori din localitati ceva mai indepartate precum Costinesti, Mangalia, Cernavoda, Medgidia sau Constanta.

Pentru a solicita orice informatie, contactati-ne aici sau la nr de telefon (0741) 070 014 !

Spatiu de relaxare la Caminul de batrani Briza Marii

 

Data publicării: 8 feb 2023